Nakon "sedmice", kup u Virju za popravak dojma

Objavljeno: 20.09.2011. 07:49

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:11

Foto: Marko Miščević / CROPIX

Nakon katastrofalne "sedmice" na Maksimiru, nogometaši Varaždina već danas igraju kup utakmicu, gdje gostuju u Virju kod trećeligaša Podravca, a radi se o utakmici u kojoj nemaju prava na kiks...

Što se tiče igračkog kadra, većina igrača bit će spremna za kup natjecanje, a Kocijan tvrdi da su već zaboravili subotnju utakmicu protiv Dinama.

- Što reći nakon takvog poraza, normalno da nisam zadovoljan. Imali smo par dobrih situacija na samom početku utakmice, ali nakon toga se Dinamu sve otvorilo, naš golman je bio malo indisponiran i na kraju je sve rezultiralo sedmicom, što nije realno, s obzirom na viđeno na terenu. No ekipa je u dobrom psihološkom stanju, već samo zaboravili Dinamo - ističe Tomica Kocijan, trener nogometaša Varaždina.

Već danas na rasporedu je kup utakmica protiv Podravca, kojom se mogu "iskupiti" za poraz iz Zagreba. No samo naizgled je varaždinski prvoligaš veliki favorit protiv čvrstog trećeligaša. Razlika u kvaliteti nikad nije bila manja, no Kocijan se uzda da će njegovi igrači odgovoriti na kvalitetan način.

- Kup je uvijek čudljivo natjecanje, igra se samo jedna utakmica, ali bez obzira na sve, mi smo favoriti u ovom ogledu i tako se moramo postaviti na terenu. Vjerujem da možemo, a stanje u ekipi je prilično solidno, s obzirom na sve okolnosti. Iako je Podravac dobra ekipa, igra i na domaćem terenu, mi smo ipak prvoligaši i to moramo potvrditi - ističe šef struke varaždinskih nogometaša.

Susret se igra u 15:30 sati, a kako je najavio Kocijan, neće biti prevelikih promjena u igračkom kadru. Možda će tek Krklec malo "odmoriti", dok će netko morati zamijeniti "pocrvenjelog" Barišića u obrani.

Vezane vijesti:

>> Zlatko Ivanković: Prve plaće za dva tjedna

Komentari