NK Varaždin: Podravina danas u 17 sati "glumi" Split

Objavljeno: 06.09.2011. 08:04

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:10

Foto: Željko Hajdinjak / CROPIX

Nogometaši varaždinskog prvoligaša igrat će u utorak u 17 sati protiv Podravine, prijateljski susret kao pripremu za subotnju utakmicu sa Splitom...

- Zadovoljan sam odrađenim poslom, dečki odlično treniraju, ekipa se polako diže - kazao je Tomica Kocijan, trener varaždinskih nogometaša.

Kadar su pojačali napadač Niko Tokić, bivši igrač Hrvatskog Dragovoljca, Karlovca i Šibenika, iz Pule je stigao stoper Goran Barišić, a od ponedjeljka, na stadionu u Zagrebačkoj trenira i Brazilac De Sousa, 195-cm visoki stoper, bivši član slovenskih Domžala, u vrijeme dok su osvajali naslove prvaka.

- Rano je za donositi sud, evidentno je da je Tokić vrlo zanimljiv igrač, da ima dosta vica u svojoj igri, ali i živosti, snage te da će pomoći konkurenciju u napadu. Barišić ima četiri godine iskustva, a u našoj situaciji, svaki takav igrač može pomoći. Što se tiče De Souse, to ćemo tek vidjeti za koji dan - ističe Kocijan te napominje da ovo nije idealan način za odraditi selekciju i dovođenje pojačanja.

- Igrači se moraju snimati, promatrati, analizirati, ali sada jednostavno nismo imali vremena - ističe Kocijan.

U utorak u 17 sati, odigrat će i trening utakmicu protiv ludbreške Podravine, na stadionu Varteksa, što će biti dobar pokazatelj trenutne forme varaždinskih nogometaša.

Sljedeći ligaški protivnik, u subotu u 19 sati, bit će nogometaši Splita, a Kocijan je svjestan da neće biti lagano.

- Nisam ih dosad detaljnije snimao, to ćemo tek napraviti. Prije svega, moramo se koncentrirati na naše snage i slabosti, kako napraviti maksimum da pogreške ispravimo i iskoristimo dobre stvari u našu korist. Obećajem maksimalno zalaganje, borbenost na terenu, a dat ćemo sve od sebe da stignemo i do prve pobjede. Jedan bod ništ nam ne znači u toj utakmici - zaključuje Kocijan.


Komentari