NOGOMETNI KLUB VARAŽDIN

NK Varaždin nastavlja pohod na prvo mjesto 2. HNL sutrašnjom utakmicom protiv NK Solin

Objavljeno: 05.04.2019. 08:27

Zadnja izmjena: 05.04.2019. 08:30

NK Varaždin sutra nastavlja svoj pohod na prvo mjesto 2. HNL. Drugu utakmicu za redom igra na svom stadionu te od 16, 30 sati dočekuje posljednjeplasiranu ekipu prvenstva, NK Solin.

Na prvenstvenoj ljestvici Šibenik je prvi s 35 bodova a Varaždin je drugi s 32 osvojena boda. Šibenik igra danas od 16,30 susret u Sesvetama protiv istoimenog domaćina u malom derbiju prvenstva jer je ekipa iz Sesveta peta s 27 bodova. 

- Stalno dobivamo novu šansu pa je gubimo, sada smo na tri boda do Šibenika, rekao je trener NK Varaždin Branko Karačić. - Ali Šibenik ima svoje utakmica a mi svoje. Ekipa ima karakter što je pokazala i na posljednjoj utakmici i to me raduje. Nevistić daje sigurnost, iako je sukrivac za eurogol na prošloj utakmici, održao nas je na životu do kraja susureta i pomogao da bi budemo ti koji će se veseliti, dodao je Karačić s nadom da će u subotu ponovo njegova  ekipa biti ta koja će se veseliti.

Jesenas je Varaždin u Solinu pobijedio 2:1, al isto tako treba naglasiti da je Solin u prošlom kolu odigrao 1:1 sa Šibenikom. U svakom slučaju pred nogometašima Varaždina ponovo je utakmica u kojoj imaju ulogu favorita i teret prioriteta pobjede.

Susret 19. kola 2. HNL između NK Varaždin i NK Solin igra se sutra, u subotu 6. travnja s početkom u 16,30 sati.

Komentari