Umjesto utakmice tuga i očaj na praznom Varteksu

Objavljeno: 24.02.2012. 17:59

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 10:29

Foto: Željko Hajdinjak / CROPIX

Tužan je dan za varaždinski nogomet. Naime, varaždinski nogometni prvoligaš zbog suspenzije nije odigrao prvo prvenstveno kolo nastavka protiv Rijeke. Svi igrači i stručni stožer vrlo su tužni što nisu mogli prikazati nogometno znanje na travnjaku...

NK Varaždinu danas su odbijene žalbe na Komisiji za žalbe HNS-a, a  shodno tome nije im se skinula suspenzija pa su tribine i travnjak varaždinskog prvoligaša ostali prazni.

Čak i ako im se suspenzija idućeg vikenda skine, varaždinski prvoligaš je u iznimno teškoj situaciji jer osim tri boda gube još najmanje jedan bod po pravilniku lige.

- Što reći ovo je vrlo tužno. Totalno sam razočaran, mislio sam da ćemo krenuti u nastavak prvenstva, no ovim smo zacementirali naše mjesto u drugoj ligi- istaknuo je trener Varaždina Branko Janžek.

Osim trenera Janžeka razočarani su njegovi igrači koji su se mukotrpno mjesec i pol spremali za nastavak prvenstva.

- Jako smo žalosni. Od stane uprave nam je bilo rečeno da će se situacija riješiti, no ništa od toga. Mi čak ni za novce nismo pitali, ne znam što da mislim – rekao je Dominik Glavina, jedna od najudarnijih igli Varaždinaca.

Njegov kolega Gordan Golik  također je bio žalostan što se susret nije odigrao.

- Svi smo bili spremni i napeti ko puške, no nije se odigrao susret iako su smo imali obećanje. Ovo je naš posao i život te ćemo uvijek biti uz ovaj klub koji nam mnogo znači - kazao je Goradan Golik.

Bivši igrač Varaždinaca, sada Riječanin Adam Sušac također je bio razočaran stanjem zbog kojeg nije odigrana utakmica.

- Gledam na to kao katastrofu koja se nije mogla izbjeći. Jesam na drugoj strani, no sve ovo jako me boli. Mislim da je prevelika šteta napravljena. Kod nas situacija nije bila bajna, no sad se znatno popravila- zaključio je Adam Sušac igrač Rijeke, kluba koji nije baš bio u bajnoj situaciji sve dok ga preuzeo talijanski poduzetnik Massimiliano Volpi.

Komentari