NK Varaždin: Skupština odgođena, rang natjecanja u novoj sezoni i dalje upitan

Objavljeno: 11.06.2012. 10:50

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 09:16

Iako je za utorak bila planirana godišnja skupština NK Varaždina, na kojoj se trebalo izabrati novo klupsko rukovodstvo, ona se neće održati, izvjestio nas je Zlatko Ivanković, direktor NK Varaždina...

Status quo u dojučerašnjem varaždinskom nogometnom prvoligašu i dalje se nastavlja. Kako je kazao direktor Ivanković, skupština je prolongirana do daljnjega, jer je preokupacija gradskih čelnika trenutno usmjerena na druge probleme.

- Nadam se da ćemo ipak u dogledno vrijeme, po mogućnosti što prije, uspjeti izabrati predsjednika i novo klupsko rukovodstvo, koje će voditi klub do preoblikovanja i privatizacije - istaknuo je Zlatko Ivanković.

Još uvijek također nije poznato niti u kojem će se rangu klub natjecati iduće sezone, samim time niti ostali detalji vezano uz prvu ekipu - trener, igrčaki kadar i ostalo.

- Trenutno smo u fazi raskidanja profesionalnih ugovora s igračima, i polako se pripremamo za novu sezonu. Nažalost, detaljnije pregovore i razgovore još uvijek ne možemo odrađivati, prije nego što će se znati nova Uprava, ali još važnije, u kojoj ćemo ligi nastupati - ističe direktor Ivanković.

Upravo po tom pitanju, danas (ponedjeljak) ili najkasnije sutra, delegacija NK Varaždina će ponovno na put Zagreba, u HNS, gdje će pokušati dobiti nove odgovore o svojem statusu u nadolazećoj sezoni.

 

Komentari