Okrugli stol o budućnosti NK Varaždina

Objavljeno: 26.01.2011. 13:45

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:07


U caffe baru Sloboda, koji se nalazi na istoimenom sportskom centru, u subotu 29.01. u 10 sati ujutro održat će se okrugli stol na temu «NK Varaždina - sutra?». Okrugli stol organizira novosnovana Udruga za promicanje i očuvanje tradicije nogometa u Varaždinu «Đuro Kulčar».

Kako navode u pozivu, glavni cilj okruglog stola je stvaranje i poticanje pozitivne atmosfere oko kluba, a u toj namjeri, pozvali su i ugledne govornike na okruglom stolu. Svoj dolazak potvrdili su zasad Goran Vučetić, predsjednik Zajednice športskih udruga grada Varaždina, Rikardo Kahlina, predsjednik Udruge navijača White Stones, kao i bivši predsjednik kluba Ivan Topolnjak. Očekuje se i pristanak nekog iz aktualnog rukovodstva varaždinskog prvoligaša, najvjerojatnije će to biti sportski diretkor Stjepan Cvek, a dolazak je potvrdio i ŽNS Varaždin, no nije sigurno hoće li to biti predsjednik Davor Daraboš ili tajnik Ivan Novak, odnosno potpredsjednik Dražen Zebec.

Ova incijativa za svaku je pohvalu, nadajmo se samo da će se odazvati svi sugovornici, što je jamstvo kvalitetne rasprave. Nažalost, do sličnih inicijativa nije dolazilo ranijih godina, odnosno ako ih je i bilo, nisu bile realizirane. Kako zasad stvari stoje, ovo je prvi puta da će se otvoreno raspravljati o budućnosti varaždinskog prvoligaša.

Potez za svaku pohvalu, uz nadu da će rasprava biti što konkretnija, radi poboljšanja situacije u sportskoj perjanici naše regije.

Organizatori pozivaju sve zaljubljenike u varaždinski nogomet da se pridruže okruglom stolu i prisustvom i komentarima doprinesu raspravi.



Komentari