Na popisu za Tursku i Posavec, Zubak i Asanović

Objavljeno: 27.01.2011. 13:15

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:08

Foto: Željko Hajdinjak / CROPIX

NK Varaždin sutra putuje na pripreme u tursku Antalyu, a trener Samir Toplak objavio je i popis od 25 igrača koji putuju u Tursku. Popisu je pridodan i Srebrenko Posavec, koji je potpisao ugovor s Varaždinom na šest mjeseci.

Put Turske krenut će tako: Dreven, Krklec, Mrmić (vratari), Antolić, Tkalčić, D. Škvorc, Conjar, Sušac, Pušić, Kvesić, Šimek, Kaniški (braniči), Punčec, Brlečić, Šafarić, Glavica, Glavina, Hojski, Aganović i Posavec (vezni igrači), A. Vuk, F. Škvorc, Dudić i Vugrinec, kao i Matijas Zubak te Antonio Asanović, još uvijek na svojevrsnom testu.

Stručni stožer smatra da zasad pokazuju “nešto”, a hoće li to biti dovoljno, odnosno mogu li se dogovoriti oko uvjeta, znat će se nakon Turske. Osim igrača, na put će i stručni stožer, u sastavu Toplak, Lađević, Mrmić, Kišić, plus fizioterapeuti.

U Turskoj će krojači odigrati i pet pripremnih utakmica. Četiri protivnika se već znaju, to su rumunjska Universitatea iz Cluja, moldavski Sheriff iz Tiraspola, ukrajinski Metalurg iz Zaporožja i korejski Gyeongnam iz Changwona, a petog protivnika "krojači" će doznati kad dođu u Tursku.

Po povratku u Hrvatsku očekuju ih još dvije pripremne utakmice protiv Gorice i Zeline. Proljetni dio sezone počinje 26. veljače kada će "krojači" na svom terenu dočekati Rijeku.



Komentari