Želite li postati igrač NK Varteksa javite se do petka

Objavljeno: 05.07.2011. 16:04

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:10

Foto: arhiva.evarazdin.hr

Svi koji žele igrati za NK Varteks, mogu se prijaviti do petka, kada novosnovani klub započinje s pripremama za novu sezonu, koja počinje 14. kolovoza...

Sada je gotovo definitivno jasno da će NK Varteks igrati u 2. ŽNL, a kako su nas obavijestili čelni ljudi kluba, trenutno je NK Varteksu pristupilo 11 igrača. Pregovori sa mnogima su u tijeku, a pozivaju sve zainteresirane igrače da se još jave do petka. Kontakti za prijavu igrača su Denis Vidaček (091 2517 992) te Tomislav Sedlar (099 7222 433) za mlađe uzrasne kategorije.

Na popisu je zasad 11 igrača: Alen Margetić, Nikola Drožđek, Vanja Seidl, Nikola Martinez, Marko Bosilj, Luka Lončar, Dinko Solić, Tomislav Zajec, Filip Posinovec, Igor Cikač i Denis Vidaček. Ovo su igrači koji su dosad potpisali, a pregovori su vrlo intenzivni i s najmanje desetak igrača.

- Dajemo sve od sebe da igrački kadar bude što bolji, kvalitetan, da može konkurirati u rangu u kojem ćemo se natjecati, kako bi ostvarili što bolji rezultat – istaknuo je Vidaček.

Čeka se i prvi trener ekipe, pregovori navodno završavaju s jednim zanimljivim i kvalitetnim trenerskim imenom, no dečki ne žele zasad izlaziti u javnost. Kako ističu i Sedlar i Vidaček posjeduju licence za voditi ekipu.

Svi prvi koraci kluba zasad protiču bez ikakvog problema, očito je odlična priprema urodila plodom. Ističu susretljivost Odjela za sport grada Varaždina, Zajednice športskih udruga grada Varaždina, ŽNS-a Varaždin, ali i mjesnog odbora Jalkovec.

Upravo u Jalkovcu trebali bi se natjecati u sezoni, a čeka se samo potvrda ZŠUG-a. Potvrda članstva kluba trebala bi u sljedećih nekoliko dana stići i od Izvršni odbor ŽNS-a Varaždin, a u svemu tome zasad postoje čvrstva jamstva da će sve biti u redu.

Za samo natjecanje u 2. ŽNL moraju osim seniorske prijaviti i dvije ekipe omladinskih kategorija, pionire i juniore, pa u NK Varteksu pozivaju sve da to učine što prije. Jamče dobar i kvalitetan rad, a ističu da nisu bitne kvalitete klinaca, želja kluba je da svi osjete što znači igrati nogomet u NK Varteks, po sve koji imaju tu želju, pozivaju da se jave.

- Nije uopće bitno da li djeca znaju igrati nogomet, posjeduju li talent, bitna je jedino volja. Naš glavni cilj je masovnost, okupiti što više djece i pokazati kvalitetu rada - ističe Kahlina.

Svi zainteresiran navijači, ljubitelje nogometa, sporta, pozivaju se da se u petak oko 18 sati, pojave na igalištu u Jalkovcu te se i na licu mjesta uvjere u kvalitetu rada. Moći će se pritom i učlaniti u klub, kao i saznati iz „prve ruke“ sve što ih zanima.

Razgovarali Košćec i Kahlina

Na upit novinara, da li je ostvaren kakav službeni kontakt na relaciji NK Varaždin - NK Varteks, tajnik NK Varteksa Rikardo Kahlina potvrdio nam je jedino da je razgovarao s članom IO NK Varaždina i Predsjednikom Uprave tvrtke Varteks Zoranom Košćecom.

- Obavijestio sam ga o cijelom projektu, o svim našim aktivnostima u proteklih godinu dana od ideje koja je nastala gašenjem imena NK Varteks i napravit ćemo ovih dana i jedan poziv za suradnjom – kazao je Kahlina.


Memorijal Anđelko Herjavec 15. i 16. srpnja

Ove će se godine održati i tradicionalni, osmi po redu Memorijal Anđelko Herjavec. Uz Udrugu navijača, suorganizirator će po prvi puta biti i NK Varteks.

Kotizacija za turnir bit će 400 kuna, a svi zainteresirani se mogu prijaviti do 14. srpnja. Kontakt za prijave je Rikardo Kahlina (098 936 31 55).

Komentari