NOGOMETNI KLUB VARTEKS

NK Varteks kreće u proljetni dio 3. HNL Sjever s visokim, ali realnim ciljevima

Objavljeno: 26.02.2020. 09:30

Zadnja izmjena: 26.02.2020. 09:34

Nakon više od tri mjeseca odmora i priprema nastavlja se prvenstvo u 3. HNL Sjever. NK Varteks kreće s četvrtog mjesta i osvojenih 25 bodova. Varteksovci gostuju u Slavoniji, putuju u goste Papuku koji se nalazi na desetom mjestu s 12 bodova.

Ekipa Želimira Orehovca tijekom priprema odradila je sedam susreta s momčadima koje su bile prava provjera za ono što trener treba. NK Varteks nastavlja prema svom cilju, a to je u sljedećih osam kola, prije podjele tablice na dva dijela, biti u top šest momčadi prvenstva. Kako su odrađene pripreme najbolje će se vidjeti u subotu od 15,00 sati na stadionu u Orahovici. 

Odlazak na utakmicu, tako je  već najavio velik broj Varteksovaca, a vjerni i stalni suputnici Udruga navijača White Stones u nadolazećem rođendanskom razdoblju organizira prijevoz za gostovanje.

Povodom početka proljetnog dijela 3. HNL Sjever predsjednik NK Varteks Siniša Fučkar osvrnuo se na prošlu godinu i najavio proljetni dio sezone, planove te što sve možemo očekivati s upravljačkog aspekta. Glavne odrednice u narednom razdoblju su:

  • prijatelji i članovi Kluba prepoznali su viziju
  •  ostvaren je izvrstan rezultat u polusezoni 3.HNL Sjever
  •  Orehovec je čovjek koji se sjedinio s Klubom
  •  potrebno je početi eksploatirati novostvorene uvjete.

- Osobno sam jako sretan da u Klubu imamo čovjeka poput gospodina Orehovca, rekao je Siniša Fučkar za službenu stranicu NK Varteks. - To je čovjek koji se sjedinio s Klubom i prepoznao trud koji svi zajedno ulažemo da bi osigurali što bolje uvjete. Skoro svaku utakmicu smo zajedno uz teren, stoga znam koliko sebe daje za što bolji rezultat naše seniorske ekipe. Dosadašnji rezultati pokazuju da je ekipa spremna ostvariti cilj koji je postavljen pred njih.

Planovi kluba za 2020. godinu vezani su ponajprije zašto bolje korištenje nove infrastrukture ali i za osvježenje momčadi.

- U godini pred nama prije svega nam je cilj završiti u što skoriju ruku projekte koje smo započeli. Potrebno je početi eksploatirati novostvorene uvjete. U Upravi kluba veselimo se svakom novom članu koji se spreman angažirati da Klub još više napreduje. Fokus je dosad bio na osiguranju infrastrukture, tako da će u periodu pred nama sigurno osvježenje doživjeti i momčad, najavio je Fučkar.

Komentari