NOGOMETNI KLUB VARTEKS

NK Varteks pokrenuo akciju "Kupi travu za Varteks" za uređenje trening kampa

Objavljeno: 19.08.2019. 12:10

Zadnja izmjena: 19.08.2019. 12:16

NK Varteks trenutno provodi akciju “Kupi travu za Varteks” kojoj je cilj prikupljanje novčanih sredstava za izgradnju terena s umjetnom travom u budućem trening kampu NK Varteks u Hrašćici.

Nakon što je uspješno provedena akcija "Za Varteksov dom" u kojoj je prikupljeno 55.000,00 kn za nabavku svlačionica, što je trećina potrebnog iznosa, dok će ostatak financirati klub, NK Varteks trenutno provodi akciju #kupitravu #zaVarteks.

Svrha akcije prikupljanje je sredstava za građevinske radove, odnosno podlogu za postavljanje umjetne trave (iskop, drenaža, materijali i slično) na pomoćnom terenu u Hrašćici, koji će biti dio novog trening kampa. Cilj akcije skupiti je 250.000,00 kn.



Jan Kerekeš i seniorska ekipa Varteksa snimili su službeni video akcije.

Jedan metar kvadratni terena odgovara donaciji u iznosu od 150,00 kn. Nakon što donator odabere broj kvadrata i donira sredstva, ostvaruje mogućnost učitavanja slike po izboru primjerice logo poduzeća na web stranici akcije. Svi donatori bit će objavljeni na web stranicama NK Varteks, te će lista donatora pronaći svoje mjesto na novom igralištu u Hrašćici.

Detalji oko uplate donacija mogu se naći na službenoj web stranici kluba.

Komentari