NOGOMETNI KLUB VARTEKS

NK Varteks spreman za premijerni nastup u novoformiranoj 3. HNL Sjever

Objavljeno: 22.08.2019. 18:59

Zadnja izmjena: 22.08.2019. 19:03

NK Varteks ove subote, 24. kolovoza počinje natjecanje u novoformiranoj 3. HNL Sjever.

Prvo kolo donosi gostovanje u Đurđevcu kod NK Graničara u subotu od 17,30 sati, a momčad Želimira Orehovca spremala se za igranje u trećem rangu hrvatskog nogometa od 22. srpnja kada je bila prva prozivka igrača i trening.

Trener Orehovec zadovoljan je odrađenim pripremama, rekao je da su sve planirano prošli, a da se forma tražila i kroz slabije i kroz jače utakmice.

- Vrijeme će pokazati koliko kvalitetno ćemo odigrati prvenstvo, ali kroz angažiranost i ozbiljnost idemo prema svojem cilju, a to je biti među prvih šest ekipa – rekao je Varteksov trener Orehovec.

Što se tiče igračkog kadra, Orehovcu će najviše faliti kapetan Romano Nježić koji će biti odsutan duže vrijeme zbog napuknuća ligamenata.

- Nažalost on neće moći igrati, isto kao i Sabolić koji neće biti spreman za subotu. Masten je dva tjedna bio 'izvan stroja', u četvrtak će početi trenirati pa je vjerojatno da će u subotu biti u kadru – istaknuo je Orehovec te dodao da su svi ostali igrači zdravi.

Skautirana je momčad iz Đurđevca

- Gledao sam ih. Oni u 3. HNL Sjever nisu ušli po plasmanu, nego kroz uvjete. Dobra su ekipa, doveli su par pojačanja, respektiramo ih, ali idemo po pobjedu. Igra se na umjetnoj travi, to nam može biti hendikep, ali ne i alibi – odlučan je trener prve momčadi Bumbara koji poziva sve navijače i White Stonese na utakmicu u subotu.

- Imamo jako mladu ekipi i trebat će određeno strpljenje da nogometno odrastu. Ipak, to su sve redom igrači željni uspjeha i nogometa te vjerujem u njih – zaključio je Želimir Orehovec.

Komentari