PRIPREME ZA 1. ŽNL

Nogometaši Ivančice uspješni u prvoj pripremnoj utakmici u Humu na Sutli protiv NK Straža

Objavljeno: 31.07.2018. 09:11

Zadnja izmjena: 31.07.2018. 09:17

Foto: NK Ivančica

NK Ivančica odigrao je prvu prijateljsku utakmicu u sklopu priprema za novu sezonu u 1. ŽNL. Susret se odigrao u Humu na Sutli protiv domaćina NK Straža.

Na odličnom terenu nekompletna Ivančica ostvarila je pobjedu rezultatom 2:1. Domaćini su poveli već u 3. minuti prekrasnim pogotkom s ruba šesnaesterca i taj se rezultat unatoč laganoj inicijativi Ivančana nije mijenjao sve do poluvremena. U prvom poluvremenu vrijedi istaknuti izvrstan udarac Gregura s ruba peterca ali i odličnu reakciju domaćeg vratara koji je spriječio siguran pogodak i šansu Jerebiča.

U drugom dijelu nakon igračkih i taktičkih promjena, Ivančica je zaigrala puno bolje te su nakon izvrsnih akcija postignuta dva pogotka, Jerebič u 48. min. i D. Jagić u 72. min.

U tom dijelu utakmice najbolji igrač na terenu bio je domaći vratar koji se istaknuo odličnim obranama udaraca D. Jagića dva puta i Jerebiča. Potrebno je istaknuti da je momčad Straže vrlo kvalitetna koja u svojim redovima ima i igrače s prvoligaškim stažem.

NK Ivančica:  Andreić, Klas (od 46. Varga), Friščić, Vuković, Vinceković, Gregur, Eršegvoić, Bochl (od 46. T. Jagić), Ribić, Jerbič, D. Jagić.

Sljedeću pripremnu utakmicu NK Ivančica igra u subotu, 4. kolovoza, s početkom od 18.00 sati protiv NK Rudar iz Mihovljana.

Komentari