CESTICA KUP

Nogometaši NK Polet osvajači su 26. kupa općine Cestica

Objavljeno: 04.08.2020. 19:21

Zadnja izmjena: 04.08.2020. 19:21

Prvog vikenda u kolovozu na igralištu NK Bratstvo u Otok Virju igrane su utakmice tradicionalnog Kupa općine Cestica u nogometu, a uz domaćine sudjelovali su još NK Dinamo Babinec, NK Polet Cestica i najstariji cestički nogometni klub NK Vratno iz Gornjeg Vratna.

Prvog dana natjecanja, u subotu, sastali su se NK Bratstvo – Dinamo (1:7) i NK Polet – Vratno (5:1), a u nedjelju igrane su utakmice završnog dijela natjecanja.

U susretu za treće mjesto domaćin natjecanja, NK Bratstvo bio je bolji rezultatom 4:2, a u finalnom susretu rezultatom 5:4, pobjedu su izvojevali igrači NK Polet.

Ovogodišnje 26. po redu natjecanje održano je pod pokroviteljstvom općine Cestica, a čestitke domaćinu na dobroj organizaciji i natjecateljima na sportskom nadmetanju uputio je načelnik općine Cestica Mirko Korotaj. Uz načelnika pehare natjecateljskim ekipama uručili su predsjednik Općinskog vijeća Darko Majhen, predsjednik Povjerenstva za sport općine Cestica Marijan Županić i u ime domaćina Damir Velečić, predsjednik NK Bratstvo.

 

Komentari