Grad Novi Marof

Sportska igrališta u Novom Marofu i Podevčevu dobivaju novu opremu

Objavljeno: 28.12.2023. 12:48

Zadnja izmjena: 28.12.2023. 13:55

Foto: Grad Novi Marof

Sportska igrališta u Novom Marofu i Podevčevu uskoro će dobiti novu opremu. Igrališta će biti opremljena golovima te kućicama za igrače i suce.

Ovih su dana gradonačelnik Siniša Jenkač u ime Grada Novog Marofa te Paolo Opašić, direktor tvrtke GHIA SPORT d.o.o. iz Lovrina potpisali ugovor vrijedan 16 tisuća eura. Pomoćno igralište NK Novi Marof bit će opremljeno aluminijskim golovima te kućicama za igrače i suce, a nove će golove dobiti i NK Čevo iz Podevčeva.

- Sportu i rekreaciji pridajemo posebnu pažnju i smatram da smo unazad nekoliko godina postavili više nego dobre temelje za njihov daljnji razvoj. Obnovili smo brojne terene, izgradili pomoćna nogometna igrališta, među njima i ono s umjetnom travom, tu je i naš Sportski park na kojem smo postavili rasvjetu. Brojne su to aktivnosti čiji je cilj isti, a to je unaprjeđenje uvjeta za bavljenje sportom, što je iznimno važno, ne samo zbog sadašnjih sportaša i rekreativaca, već i zbog naše budućnosti, zbog mladih naraštaja među kojima se jamačno kriju budući sportaši koji će postizati dobre rezultate – rekao je gradonačelnik.

Komentari