75 tisuća metara kvadratnih

Nova Trim staza tik do varaždinske Arene danas je i službeno otvorena

Objavljeno: 10.03.2017. 15:05

Zadnja izmjena: 10.03.2017. 15:05

Foto: Petra Mlinarić

Danas je i službeno otvorena nova Trim staza koja se nalazi pokraj varaždinske Arene na Dravi, koja se proteže na ukupnoj površini od 75 tisuća metara kvadratnih te ima 14 trim stanica na kojima su pak postavljene tipske sprave za vježbanje izrađene od prirodnih materijala.

Direktor Parkova d.d., Martin Bašić, a ujedno i poduzeća čiji su radnici uredili stazu je rekao sljedeće: 'Staza je duga oko 2 kilometra, prilagođena je terenu te se nisu uklanjala postojeća stabla i stoga se nadam da će građani biti zadovoljni s učinjenim, budući da su dobili Trim stazu nakon jako puno godina. 

- Vrijednost uređenja Trim staze je oko 200 tisuća kuna, staza ima nekoliko kraćih ruta, a ono što je bitno jest to da Varaždinci nakon 25, 26 godina ponovno imaju Trim stazu u jednom prekrasnom ambijentu tik do varaždinske Arene i rijeke Drave. Svi rekreativci i oni koji vole vježbanje na spravama na otvorenom će doći na svoje. - dodao je Goran Habuš.

Na kraju, gradonačelnik je pozvao sve da se okušaju na Trim stazi: 'Pred nama je ljeto i treba skinuti višak kilograma te pozivam sve Varaždinke i Varaždince da dođu, pogledaju i da trče jer je zaista prekrasan ambijent.'

Bilo je i riječi oprojektu 'Živjeti zdravo' koji se nastavlja čim se odobri poračun Grada Varaždin, neovisno o tome tko će biti izabran za gradonačelnika, zaključio je Habuš.

 

Komentari