NOGOMETNI KLUB VARAŽDIN

Nova utakmica odluke nalazi se pred igračima NK Varaždin i trenerom Samirom Toplakom

Objavljeno: 15.02.2020. 10:22

Zadnja izmjena: 15.02.2020. 10:35

Danas od 15,00 sati NK Varaždin ponovo igra važan susret za ostanak u Hrvatski telekom Prvoj ligi. Gostuje u Zaprešiću kod izravnog konkurenta u derbiju začelja.

Kako je Istra jučer izgubila od Lokomotive ostaje i dalje ista razlika između klubova. Varaždin je posljednji s 12 bodova, Istra ima 15 bodova i utakmicu više, a Inter ima 17 bodova. U ovoj neslavnoj konkurenciji je i Slaven Belupo s 18 bodova.

Varaždin i Inter ove su sezone odigrali prvi susret u Zaprešići 10. kolovoza prošle godine u 4. kolu HT Prve lige i rezultat je bio 2:2, u susretu u Varaždinu 25. listopada, u sklopu 13. kola bolji je bio Inter 1:0.

U Zaprešiću su puni optimizma nakon pobjede nad Istrom i bodovnom prednosti od pet bodova ispred Varaždina. 

Podebljati bodovni učinak

- Na treningu smo sve radili da poboljšamo neke stvari a između ostalog da na kraju budemo bolji, najavio je Samir Toplak, trener NK Varaždin. - Puno smo radili na taktičkim detaljima za koje smatram da bi trebali biti drugačiji nego što su bili do sada i mislim da će to s vremenom biti sve bolje. Do reprezentativne stanke, do 20. ožujka, ekipa bi trebala imati glavu i rep, izgledati onako kako bi htio. Naravno, u svemu tome treba nam i rezultat u predstojeće četiri utakmice, kojeg trebamo tražiti, a konačno i došao sam zbog toga da podebljamo bodovni učinak, dodao je Toplak, koji mora iskombinirati momčad bez ozlijeđenih Drožđeka i Denisa Glavine.

U još jednoj vrlo važnoj utakmici za varaždinske nogometaše i debiju Toplaka na klupi Varaždina, na teren će izaći momčad koja će biti zasigurno značajno promijenjena od prošlog susreta.                                                              Prema očekivanjima u prvoj postavi bit će: Nevistić, Mamić, Senić, Stolnik, Tkalčić, Đurasek, Dominik Glavina, Kolarić, Posavec, Teklić i Benko.

Komentari