održana sjednica

Novčanu pomoć Zaklade Vita dobit će šestero djece iz Varaždinske županije

Objavljeno: 16.03.2022. 19:02

Zadnja izmjena: 16.03.2022. 19:02

Danas je u Županijskoj palači održana sjednica Upravnog odbora Zaklade Vita, na kojoj su članovi Upravnog odbora Zaklde odlučili da će novčanu pomoć dobit će šestero djece iz Varaždinske županije.

Odobreno je šest zahtjeva, a po 3.000 kuna potpore primiti će roditelji djece kao pomoć za nabavu medicinskih pomagala i lijekova te pohađanje različitih radnih terapija. Za novu upraviteljicu Zaklade je na današnjoj sjednici izabrana Jadranka Bahlen.

Uspješan rad novoj upraviteljici poželio je i župan Varaždinske županije Anđelko Stričak. - Hvala vam svima što ste dio tima, dio Zaklade Vita. Sama Zaklada funkcionira već više od deset godina i vjerujem da ćete svojim djelovanjem i dalje pomagati djeci i odgovarati na sve veće potrebe. Čestitam novoj upraviteljici i želim joj uspješan rad - rekao je.

Zahtjevi za pomoć djeci u Zakladi se primaju i razmatraju tijekom cijele godine. Potpora Zaklade može se ostvariti za sufinanciranje nabave lijekova, dijela troškova dugotrajnog bolničkog liječenja, pregleda, medicinskih zahvata, medicinskih pomagala, različitih radnih terapija, putnih troškova i troškova boravka izvan mjesta stanovanja samog djeteta ili pratitelja.

Dodatne informacije

Više informacija o funkcioniranju i radu Zaklade dostupno je na internetskim stranicama www.zaklada-vita.hr. Za sva dodatna pojašnjenja zainteresirani se mogu javiti na broj telefon 042/390-555 ili e-mailom na [email protected]. Radu Zaklade može se pomoći i donacijom na račun Zagrebačke banke IBAN: HR6123600001102917499, model: HR00, poziv na broj: OIB uplatitelja, opis plaćanja: donacija za pomoć bolesnoj djeci.

Komentari