FAZA IZRADE PONUDA

Najviše izvođača radova s varaždinskog područja zainteresirano za energetsku obnovu obiteljskih kuća

Objavljeno: 02.08.2020. 08:06

Zadnja izmjena: 02.08.2020. 08:06

Za sve one koji žele obnoviti fasadu putem programa sufinanciranja energetske obnove obiteljskih kuća, evo novih konkretnih informacija.

Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost objavio je javni poziv za sufinanciranje energetske obnove obiteljskih kuća, a sada je objavio i popis izvođača koji su iskazali interes i spremni su se odazvati te vlasnicima obiteljskih kuća dati svoje ponude za potrebne radove, što je jedan od obaveznih dokumenata za prijavu sufinanciranja.

Popis izvođača nalazi se na ovdje.

IZ HGK Županijske komore Varaždin pozivaju vlasnike obiteljskih kuća zainteresirane za sudjelovanje na ovom natječaju da izravno kontaktiraju s izvođačima s liste i zatraže ponudu za provedbu radova energetske obnove. Vlasnici obiteljskih kuća nisu obavezni odabrati izvođače s ove liste, već su slobodni potražiti izvođača po vlastitom odabiru.

Ovaj je popis napravljen isključivo da se zainteresiranim građanima olakša traženje izvođača. Popis je izradila Regionalna energetska agencija Sjever (REA Sjever) u suradnji s obrtničkim komorama Varaždinske, Koprivničko-križevačke i Virovitičko-podravske županije te s Hrvatskom gospodarskom komorom gradova Zagreb, Varaždin, Koprivnica i Virovitica.

Popis izvođača bit će ažuriran i dopunjavat će se, te tvrtke iz Varaždinske županije, koje imaju interes mogu se naknadno uvrstiti na popis.

 

Komentari