Modernizacija javne rasvjete

Na području Općine Maruševec biti će postavljeno 309 novih LED svjetiljki

Objavljeno: 26.08.2019. 16:43

Zadnja izmjena: 26.08.2019. 16:46

Na području Općine Maruševec u narednim će se mjesecima provoditi projekt Modernizacija javne rasvjete na području Općine Maruševec, za što je kroz postupak javne nabave prošlog mjeseca odabran ekonomski najpovoljniji izvođač s kojim je potpisan Ugovor o nabavi.

Vrijednost sklopljenog ugovora iznosi skoro 500 tisuća kuna s PDV-om, a u sklopu modernizacije bit će postavljeno 309 novih ekološki i energetski učinkovitih LED svjetiljki javne rasvjete s pripadajućim materijalom.

-Nova rasvjetna tijela bit će postavljena na širem području Općine, i to u naseljima Selnik, Druškovec, Novaki, Brodarevec, Koretinec, Čalinec i Donje Ladanje - najavio je načelnik Općine Damir Šprem.

Dio sredstava za financiranje nabave novih rasvjetnih tijela Općina Maruševec osigurala je u svom proračunu, a veći dio kroz Ministarstvo graditeljstva i prostornoga uređenja. -

- Pripremljeni projekt prijavili smo ove godine na natječaj Ministarstva graditeljstva i prostornoga uređenja, koje nam je potom odobrilo sufinanciranje od 277 tisuća kuna, dok smo preostalih 221 tisuću kuna osigurali u proračunu - pojasnio je zamjenik Mario Klapša.

Komentari