ŽUPANIJSKI NOGOMETNI SAVEZ

Nove postrožene epidemiološke mjere nisu zaobišle nogomet, ali s određenim izuzecima

HNS

Objavljeno: 27.11.2020. 19:20

Zadnja izmjena: 27.11.2020. 19:22

Nove epidemiološke mjere nacionalnog Stožera civilne zaštite nisu zaobišle niti hrvatski nogomet, ali s određenim izuzecima.

HNS se oglasio s detaljima koje se odnose na nogomet, a koje je prenio i ŽNS Varaždin. "Temeljem odluke Stožera civilne zaštite RH da se treniranje i odigravanje nogometnih utakmica od 28. studenoga do 21. prosinca dozvoli ekipama i momčadima koje nastupaju u najvišim stupnjevima natjecanja, one će nastaviti svoja redovita natjecanja.

Sukladno tome, prema postojećem rasporedu nastavljaju se natjecanja u HT Prvoj ligi, Drugoj HNL, Prvoj HNL juniora, Prvoj HNLŽ i Prvoj HMNL, a očekuje se početak natjecanja u Prvoj HMNLŽ. Kad je u pitanju Hrvatski nogometni kup, igrat će se samo utakmice u kojima se sastaju prvoligaši i drugoligaši.

Nogometna natjecanja i treninzi mogu se održavati isključivo bez prisustva gledatelja, uz strogo pridržavanje svih propisanih epidemioloških mjera i posebnih preporuka i uputa HZJZ-a za sve natjecatelje te nužno tehničko osoblje što osigurava organizator.

Sva ostala natjecanja seniora i mlađih uzrasta i treninzi klubova koji sudjeluju u njima prekidaju se najranije do 21. prosinca 2020. godine do kada traju danas donesene mjere."  

 

Komentari