Nove radionice i predavanja o izboru škole i karijere u CISOK-u

Objavljeno: 30.03.2014. 18:41

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:27

Foto: ilustracija - Andrej Švoger

Varaždinski Centar za informiranje i savjetovanje o karijeri (CISOK) u travnju nastavlja s radionicama i predavanjima za učenike, nezaposlene i sve ostale zainteresirane građane.

Tako će se 2. travnja u 16:30 sati održati radionica "Aktivno upravljanje karijerom", koja je namijenjena nezaposlenim osobama. Na radionici će se korisnici moći upoznati s važnošću cjeloživotnog učenja i upravljanja vlastitom karijerom, ali i ispuniti upitnike samoprocjene vlastitih znanja, vještina i sposobnosti, te raspravljati o mogućim načinima razvoja istih.

Istog dana, 2. travnja u 9:45 sati u Elektrostrojarskoj školi Varaždin CISOK će predstaviti svoje aktivnosti i usluge učenicima završnih razreda trogodišnjih srednjoškolskih programa (termin rezerviran za Elektrostrojarsku školu Varaždin). U 12:35 sati predstavljanje će se održati u Strojarskoj i prometnoj školi Varaždin.

U ponedjeljak, 7. travnja u 10:00 sati u Tehnološkom parku Varaždin održat će se Predstavljanje aktivnosti i usluga CISOK-a poslodavcima, na kojem će poslodavci biti upoznati s aktivnostima i uslugama CISOK-a, a razmatrat će se i mogućnosti i prijedlozi buduće suradnje.

8. travnja u 13:00 sati održat će se radionica "Ja poduzetnik/ca?", namijenjena osobama zainteresiranim za poduzetništvo. Radionica procjene poduzetničkog potencijala nastoji dati odgovor na pitanja vezana uz odluku o poduzetničkom pothvatu.

Nastavlja se i s predstavljanjem zanimanja, te će se u CISOK-u 9. travnja u 16:30 učenicima završnih razreda osnovnih škola predstaviti zanimanja: zidar, monter suhe gradnje, keramičar, arhitektonski tehničar i građevinski tehničar.

Nezaposlenim osobama namijenjena je radionica "Moj plan karijere" koja će se održati 10. travnja u 16:30 sati. Znamo li ispravno procijeniti i koristiti informacije o sebi koje su važne za razvoj i promjene u karijeri, što su to vještine upravljanja karijerom te kako napraviti karijerni plan? Na ova, ali i mnoga druga pitanja vezana uz razvoj vlastite karijere, nezaposleni mogu dobiti odgovor na ovoj radionici.

Sudjelovanje na svim aktivnostima je besplatno, a prijava na aktivnosti obavlja se na broj telefona: 042 302 179 ili na e-mail: [email protected], preko kojih su dostupne i dodatne informacije te najave za individualna savjetovanja, kao i osobnim dolaskom u CISOK, na adresi Ulica Ivana Kukuljevića 12, Varaždin. Radno vrijeme CISOK-a je od ponedjeljka do petka od 8 do 18 sati.

Komentari