Novi članovi turističkog vijeća TZ Sjeverno Zagorje

Objavljeno: 23.03.2011. 08:38

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:09

Foto: Lepoglava.net

Turistička zajednica Sjeverno Zagorje održala je svoju 3. sjednicu Skupštine u lepoglavskoj Gradskoj vijećnici.

Nakon standardnog usvajanja financijskog izvješća i programa rada za prošlu godinu, predsjednik Turističke zajednice Marijan Škvarić podsjetio je prisutne članove na provedene projekte i manifestacija Turističkog društva Grada Lepoglave i Turističkog društva Grada Ivanca tokom protekle godine.

Također je iznio podatak da se broj turista sve više povećava te je predložio da se o njima vodi evidencija za čije će se vođenje unaprijed odrediti mjere i pokazatelji. Kako se u Lepoglavi izrađuje Kalendar događanja za svaku godinu, predsjednik Škvarić sugerira da ubuduće na sjednice Skupština budu pozvani i voditelji Turističkih društava kako bi se definirale sve manifestacije na području Lepoglave i Ivanca.

Jedna od točaka dnevnog reda odnosila se na Odluku o razrješenju članova Nadzornog odbora i članova Turističkog vijeća budući da nisu bili izabrani u skladu s novim Zakonom o Turističkim zajednicama. Predsjednik je obavijestio članove Skupštine da temeljem tog Zakona, članovi Nadzornog odbora i Turističkog vijeća mogu biti samo oni koji plaćaju članarinu, dok se prema naputku Ministarstva turizma članovi Turističkog vijeća mogu nadopuniti članovima Skupštine.

Tako su u Nadzorni odbor izabrani Zlatko Bajsić i Katica Pređak, a za Turističko vijeće jednoglasno su prihvaćeni Marica Štefičar, Stjepan Vresk, Dalibor Hranić, Branko Putarek, Ivan Ćibarić i Dejan Pintarić.


lepoglava.netKomentari