svečana primopredaja

Novi kombi predan na korištenje DVD-u Hrženica

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 04.05.2021. 12:12

Zadnja izmjena: 04.05.2021. 12:15

U nedjelju je u Hrženici je obilježeno "Florijanovo 2021", manifestacija koja štuje Svetog Florijana, zaštitnika vatrogasaca te naselja Hrženica.

Posebno svečano na otvorenom prostoru ispred Vatrogasnog doma u Hrženici bilo je iz razloga jer je izvršena primopredaja novog kombi vozila za DVD Hrženica. Novo vozilo vrijedno 250 000kn financirali su Općina Sveti Đurđ te VZO Sveti Đurđ.

- Vatrogasci udruženi u VZO Sveti Đurđ jedni su od najboljih u Varaždinskoj županiji te Općina za vatrogasce izdvaja 10% izvornih prihoda proračuna Općine. Prije 3 godine na Florijanovo vršili smo primopredaju navalog vozila Dennis, prije 2 godine otvorili smo novu garažu od 100m2, a ove godine vršimo primopredaju novog kombi vozila - rekao je načelnik Općine Sveti Đurđ Josip Jany.

Nakon prigodnih govora načelnik Općine Sveti Đurđ Josip Jany, predao je ključeve novog vozila predsjedniku DVD-a Hrženica Ivanu Debelec te zapovjedniku Goranu Čanaki koji je prisutnima prikazao kako je novo vozilo spremno za korištenje i izrazio nadu kako će se svi koji koriste novo vozilo, svaki puta zdravi, vratiti sretno u Vatrogasni dom.

 

Komentari