trud se isplatio

FOTO Marofčani dobili novčane nagrade za najljepše balkone, dvorišta i poslovne prostore

Objavljeno: 14.12.2017. 10:46

Zadnja izmjena: 14.12.2017. 10:59

U Kulturnom centru ‘Ivan Rabuzin’ 12. puta su dodjeljene nagrade Marofčanima za uređenje svojih balkona, dvorišta, okućnica, poslovnih prostora i okoliša poslovnih zgrada, a gradonačelnik Siniša Jenkač i predsjednik Vijeća Mjesnog odbora Novi Marof Vladimir Ferenčina nagrađenima su uručili priznanja i nagrade u obliku narudžbenica za sadni materijal u iznosima od 600 i 400 kuna.

Vijeće mjesnog odbora pregledalo je preko stotinjak fotografija s područja Novog Marofa i donijelo odluku o odabiru najljepše uređenog balkona, okućnice, dvorišta, okoliša poslovnog prostora i okoliša stambene zgrade.

Tako je u svakoj kategoriji dodijeljena prva i druga nagrada, a za najljepše uređen balkon u 2017. godine proglašen je balkon Marije i Dragutina Bukovčan dok je drugo mjesto pripalo Ivanki i Zdenku Lacković.

Prvo mjesto u kategoriji okućnice pripalo je Lidiji Pagon Benjak i Mladenu Benjak, a drugo Dragici i Stjepanu Topolko dok je u kategoriji najljepše uređenog dvorišta prvo mjesto osvojilo dvorište obitelji Huzjak, a drugo mjesto Hrvojka i Zvonimir Petak.

Nagrađivao se i najljepše uređeni poslovni prostor, a tu titulu je odnio restoranu 'Ključice' i Ljekarna 'Zubović' dok je u kategoriji najljepše uređenog okoliša stambene zgrade prvu nagradu dobila stambena zgrada u Zagrebačkoj ulici broj 4, poznata kao 'penzionerska zgrada', a drugu nagradu Služba za produženo liječenje i palijativnu skrb Novi Marof.

 

 

Komentari