bogat program

NOVI MAROF Petu godinu zaredom organizirani je ''Mali advent'' - pogledajte!

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 08.12.2019. 11:35

Zadnja izmjena: 08.12.2019. 11:39

Petu godinu zaredom, Grad Novi Marof i gradska Turistička zajednica organizirali su Mali advent u Novom Marofu, u sklopu kojeg je ove subote održan bogat program.

Otvorili su ga zadrugari Srednje škole Novi Marof koji su organizirali izložbeno-prodajno natjecanje učeničkih zadruga pod nazivom "Čarolija Božića", a učeničke radove izložili su u holu Kulturnog centra „Ivan Rabuzin”. Ispred Centra organiziran je Božićni sajam izlagača pa su posjetitelji imali priliku razgledati i kupiti božićne ukrase, čestitke, poklone i suvenire. Kao i svaki dosad, i ovaj je godišnji koncert KUD-a Marof oduševio posjetitelje koji su mogli uživati u prezentaciji svega onoga što su sekcije KUD-a radile u godini koja je na izmaku.

Na godišnjem su koncertu nastupile sve sekcije KUD-a; dječja folklorna sekcija , dramska grupa Videki, Ženska vokalna skupina Zipka, Klapa Marof te folklorna i tamburaška sekcija KUD-a Marof, a gosti večeri bili su članovi Varaždinskog folklornog ansambla.Godinu će KUD završiti božićnim koncertom koji će održati 29. prosinca u crkvi sv. Antuna Padovanskog u Novom Marofu, a 2020. godina bit će slavljenička.

Već tradicionalno, događanja druge subote Malog adventa nije propusti ni gradonačelnik Novog Marofa Siniša Jenkač. - Drago mi je da i na naša adventska događanja dolazi mnogo mladih i djece, što cijelom događaju daje poseban ugođaj. Pozivam sve da nam se pridruže i na paljenju treće i četvrte svijeće, da zajedno obilježimo skori dolazak Božića - rekao je gradonačelnik Jenkač.

Komentari