Novi Marof: Podjeljeni paketi socijalno ugroženim obiteljima

Objavljeno: 24.12.2012. 10:14

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:46

Foto: Ilustracija

Gradsko društvo Crvenog križa Novi Marof povodom božićno novogodišnjih blagdana podijelilo je 86 prehrambeno-higijenskih paketa socijalno ugroženim obiteljima i pojedincima s područja djelovanja Gradskog društva Crvenog križa Novi Marof, u vrijednosti od 8.624,94 kune.

Prehrambeno-higijenski paketi kupljeni su novcem prikupljenim u ovogodišnjoj akciji Solidarnost na djelu, a sadrže osnovne živežne namirnice i higijenske potrepštine.

U podjeli paketa sudjelovali su zaposlenici GDCK Novi Marof i članovi i volonteri GDCK Novi Marof koji su pakete dostavili korisnicima u njihove domove.

Zahvaljujući članovima i volonterima, paketi su podijeljeni socijalno ugroženim osobama s područja gradova Novi Marof i Varaždinske Toplice te općina Breznički Hum, Ljubešćica, Visoko i Breznica.

Zahvaljujući DCK Varaždinske županije osigurana su i 22 paketa s osnovnim živežnim namirnicama za korisnike programa „Pomoć u kući starijim osobama“ kojeg GDCK Novi Marof provodi na području grada Novog Marofa i općine Ljubešćica.

Izvor: Novi-marof.hr

Komentari