donosimo program

Novi Marof ponovno organizira jedan od najoriginalnijh dočeka, ali i ovo...

Objavljeno: 27.12.2021. 11:01

Zadnja izmjena: 27.12.2021. 11:03

Bogat i raznovrstan program očekuje vas u Novom Marofu 31. prosinca, i to već od ranog jutra, a organizatori najavljuju da za svakoga ima ponešto. Pa krenimo redom.

  • Šetnja Rabuzinovim bregima: Već u 7.30 možete krenuti u Šetnju Rabuzinovim bregima, rutom dužine 12 km, s uključenim zanimljivim postajama i pogledom na toliko puta oslikane Rabuzinove brege. Time se i završava obilježavanje 100 godina Ivana Rabuzina.
  • Zimski Šic na bic: U 9.00 sati u organizaciji udruge Mladi za Marof, kreće Zimski Šic na bic u svom 4. izdanju. Stara godina na svježem zraku, uz dobro i veselo druženje svakako je dobar izbor za provesti zadnji dan u godini.  I šetnja i biciklijada završavanju kod KC Ivan Rabuzin gdje u 10.30 započinje 
  • Već poznat i popularan Doček u podne: Doček u podne, a na vanjskoj pozornici kod KC Ivan Rabuzin za odličnu zabavu zadužen je MozART - wedding and party band. Točno u 12.00 ponovno puštamo balone i ulazimo u Novu, na sad već naš način, u podne. I naravno, uz  kuhano vino i kobasice, poručuju organizatori i dodaju: 
  • Covid potvrde: "Sukladno preporukama Zavoda za javno zdravstvo Varaždinske županije i važećim Odlukama Civilnog stožera RH, na prostoru kod vanjske  pozornice KC Ivan Rabuzin, biti će potrebna Covid potvrda.":

Za kraj, organizatori poručuju: "U ovim izazovnim vremenima, potrudili smo se ponuditi razne oblike druženja za ovaj dan, kako bi tradicija ostala i kako bi svatko pronašao svoj oblik zabave. Zagrijte se u Novom Marofu do 14.00 sati te nastavite veselje u nekim od brojnih ugostiteljskih objekata našeg grada. Svjež zrak i muzika odličnog banda koja se daleko čuje, zasigurno su dobar odabir za zadnji ove godine. Svi posjetioci pozivaju se na pridržavanje epidemioloških mjera.  Vidimo se u Novom Marofu! "

Komentari