potpisan sporazum o suradnji

Novi Marof postaje bogatiji za street workout park i instalaciju pametne solarne klupe s besplatnim wi-fi signalom

Objavljeno: 11.07.2016. 17:42

Zadnja izmjena: 11.07.2016. 17:44

Grad Novi Marof i Europska zaklada za filantropiju i društveni razvoj iz Zagreba potpisnici su Sporazuma o suradnji na inovativnom Programu "Mladi: snaga zajednice",  koji će se do kraja ove godine provoditi na području Grada Novog Marofa.

Program je pokrenut u okviru Tematskog fonda “Demokratizacija i razvoj civilnoga društva 2.0” Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva, a Europska zaklada za filantropiju je u tom segmentu partner Nacionalnoj zakladi. Nakon održane Tvornice ideja – ključnog događaja u sklopu projekta „Mladi – snaga zajednice“ kojeg Grad Novi Marof provodi sa Europskom zakladom za filantropiju i društveni razvoj, dva su odabrana projekta krenula s realizacijom.

Grad će u narednih mjesec dana biti bogatiji za street workout park (vježbalište na otvorenom) i instalaciju pametne solarne klupe s besplatnim wi-fi signalom. U petak, 8. srpnja u Kulturnom centru „Ivan Rabuzin“, održalo se svečano potpisivanje ugovora s neformalnim skupinama koje će realizirati gore spomenute projekte na području Grada.

Komentari