nastavlja se uređenje

Novi Marof - potpisan ugovor za adaptaciju društvenog doma u Strmcu

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 18.12.2020. 08:03

Zadnja izmjena: 18.12.2020. 08:05

U prostorijama Grada Novog Marofa potpisan je ugovor o izvođenju radova na adaptaciji Društvenog doma u Strmcu. Ovo je druga faza uređenja Društvenog doma, dok se u prvoj uređivalo krovište.

Ugovor vrijedan 1.754.432,75 kuna potpisali su gradonačelnik Siniša Jenkač i direktorica tvrtke Kontura d.o.o. Klaudija Korade, a odnosi se na građevinsko-obrtničke radove, radove na vodovodu i kanalizaciji, radove na uređenju okoliša, strojarskim instalacijama i elektroinstalacijama.

- Riječ je o domu u kojem je trenutno jedan, no imali smo i dva poslovna subjekta, što znači da objekt doista opravdava svoje postojanje, odnosno ulaganje u njega. S druge strane, imamo aktivne vatrogasce i Udrugu žena, stoga je ovaj objekt itekako važan za naše Strmečane i doprinijet će njihovom kvalitetnijem i boljem životu, ali i svih onih koji dolaze u Strmec - rekao je gradonačelnik Jenkač. 

Podsjetio je da je prije tjedan dana potpisan ugovor za obnovu bivšeg Centra za socijalnu skrb, u kojem će većina prostora biti namijenjena umirovljenicima. - Ukupno, s tim novim projektom, riječ je o oko 1,5 milijuna kuna koje smo proveli i koje ćemo provesti kroz projekte „54+” i „Nemirne uMirovljenike”. Uvijek nastojimo ulagati u one prostore koji stvaraju dodane vrijednosti.

 

 

Komentari