Grad Novi Marof

Novi Marof uspješno prijavio projekt za uređenje društvenog doma u Makojišću Gornjem

Grad Novi Marof

Objavljeno: 02.06.2023. 14:35

Zadnja izmjena: 03.06.2023. 10:05

Grad Novi Marof uspješno se prijavio na natječaj "Ulaganja u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu" te je Gradu kao nositelju projekta odobren maksimalan iznos potpore.

Za uređenje društvenog doma u Gornjem Makojišću ukupno se Novom Marofu isplaćuje 26,659,57 eura, što iznosi više od 200 tisuća kuna.

- Bilo da se radi o nacionalnim sredstvima ili o europskim sredstvima, još jednom smo pokazali da znamo kako se povlače novci iz tih sredstava! Ovim projektom želimo osigurati mještanima i udrugama kvalitetnu društvenu infrastrukturu koja će odgovarati njihovim potrebama. Najvažnije je da iskorištavamo mogućnosti svakog vanjskog sufinanciranja gdje god možemo - naglasio je gradonačelnik Grada Novi Marof Siniša Jenkač.

Ovim projektom je napravljena cjelokupna energetska obnova zgrade Društvenog doma radi ugodnijeg i sigurnijeg boravka u svim prostorijama te proširenja mogućnosti i namjene korištenja navedenog prostora

Komentari