komunalna infrastruktura

NOVI MAROF Veliki projekt realizacije Istočne obilaznice samo što nije počeo

Objavljeno: 27.02.2017. 16:52

Zadnja izmjena: 27.02.2017. 16:52

Foto: Novi Marof

O početku realizacije projekta Istočne obilaznice Novi Marof razgovaralo se na održanom sastanku kojem su prisustvovali predstavnici Hrvatskih cesta d.o.o., potom predstavnici Projektnog biroa „Palmotićeva 45“, Grada Novog Marofa i nadležnih tijela.

Tema sastanka je prvenstvo bila i uključivanje zainteresiranih strana vezano za projektiranje komunalne infrastrukture i drugih objekata u zoni budućeg zahvata.

Nakon što su predstavnici nadležnih tijela, uglavnom komunalnih poduzeća, iznijeli svoje zahtjeve i stavove, koji su se najviše odnosili na osiguranje potrebnih koridora za buduću infrastrukturu te izmještanje i zaštitu instalacija koje se nalaze u koridoru Istočne obilaznice, predstavnici Hrvatskih cesta d.o.o. potvrdili su da će zahtjevi biti poštivani u daljnjem tijeku izrade projektne dokumentacije.

– Zadovoljan sam današnjim sastankom odnosno nastavkom aktivnosti na realizaciji ovog, za grad Novi Marof, izuzetno značajnog projekta. Riječ je o izgradnji prometnice koja će u konačnici koštati više od 100 milijuna kuna i ovako veliki projekt realizirat će se zahvaljujući odličnoj suradnji s javnim poduzećima, ali i Vladom i resornim ministarstvima na nacionalnoj razini – rekao je gradonačelnik Siniša Jenkač.

Komentari