Novomarofski Lions Club organizira humanitarnu akciju "Noć Lionsa"

Objavljeno: 19.06.2014. 17:10

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Lions Club Novi Marof poziva sve ljude željne dobre zabave na humanitarnu akciju "Noć Lionsa", proslavu treće obljetnice osnivanja Lions Cluba Novi Marof, koja će se održati  u Kulturnom Centru Ivan Rabuzin u Novom Marofu, u petak 27. lipnja s početkom u 19:00 sati.

Službeni dio i umjetnički program održat će se u velikoj dvorani Kulturnog centra, dok će se druženje i ples uz glazbu odvijati na vanjskoj terasi Kulturnog centra.

- Ova obljetnica nas članove podsjeća na entuzijazam i pozitivnu energiju kojom smo savladali izazove prethodne Lions godine i kojom otvaramo novu. Za sve uzvanike uvijek se iznova trudimo biti dobri domaćini i osigurati dobru zabavu. Ove godine, kao i svake do sada, naše druženje je humanitarnoga karaktera - ističu novomarofski Lionsi.

Prikupljena sredstva namijenjena su četvorici teško bolesnih mladića: Mihaelu, koji već dvije godine boluje od ulceroznog kolitisa i politisa, Andriji, koji od rođenja boluje od celebralne paralize, Luki, koji je obolio od zloćudnog tumora na mozgu i Mateu, koji je obolio od alveolarnog rabdomisarkoma vrata. Ove teške bolesti pogađaju ne samo ove hrabre dječake, već i sve članove njihovih obitelji, koje se hrabro bore unatoč velikim financijskim izdacima.

Stoga su novomarofski Lionsi odlučili pomoći te u ovim vrlo teškim vremenima svojom tradicionalnom akcijom pokušati olakšati život dječacima i njihovim obiteljima. Naime, svi će posjetitelji kupnjom ulaznice i nagradne tombole biti dio ove humanitarne akcije.

Cijena ulaznice za "Noć Lionsa" iznosi 100 kuna. Ulaznice se mogu kupiti od članova kluba ili na ulazu na dan proslave. Cijena nagradnih tombola, koje su osigurali brojni sponzori, iznosi 50 kuna.

- Veselimo se zajedničkom druženju, a još više osmjesima onih kojima ćemo uz Vašu podršku pomoći! - pozivaju iz Lions Cluba Novi Marof.

Komentari