Obilježavanje Dana civilne zaštite na varaždinskom Korzu

Piše: eVaraždin.hr

Objavljeno: 28.02.2013. 18:41

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:46

Područni ured za zaštitu i spašavanje Varaždin, Varaždinska županija i Grad Varaždin u petak, 1. ožujka organiziraju niz aktivnosti kojima će obilježiti Međunarodni dan civilne zaštite.

Svečana zajednička sjednica Stožera zaštite i spašavanja Varaždinske županije i Grada Varaždina sa Zapovjedništvima civilne zaštite održat će se 1. ožujka u Županijskoj palači s početkom u 9 sati.

Nakon sjednice, u vremenu od 10 do 14 sati na Trgu kralja Tomislava operativne snage će prezentirati  građanima svoje sposobnosti i opremljenosti, s ciljem promicanja svijesti o potrebi razvijanja civilne zaštite.

Građani će, između ostalog, moći vidjeti prezentacije aktivnosti i opreme Interventne postrojbe civilne zaštite RH, Područnog ureda za zaštitu i spašavanje Varaždin, Javne vatrogasne postrojbe, Hrvatske gorske službe spašavanja - Stanica Varaždin te svih ostalih koji sudjeluju u radu civilne zaštite.

Pozivaju se svi građani da u petak, 1. ožujka u vremenu od 10 do 14 sati posjete Trg kralja Tomislava i upoznaju se s mogućnostima operativnih snaga koje se brinu za njihovu sigurnost.

Komentari