Svečano obilježeno

OBRAZOVNA KAMPANJA Županija obilježila Tjedan cjeloživotnog učenja

Objavljeno: 27.09.2019. 12:16

Zadnja izmjena: 27.09.2019. 12:24

Varaždinska županija danas je svečano obilježila Tjedan cjeloživotnog učenja koji se inače svake godine obilježava u brojnim zemljama diljem svijeta kako bi se senzibilizirala javnost za cjeloživotno učenje, promicala kultura učenja te potaknula osobna motivacija.

Zamjenik župana Tomislav Paljak uručio je potvrde ravnateljima osnovnih i srednjih škola koji su pohađali edukaciju „Upravljanje financijama“ koja je tijekom školske godine 2018./2019. provedena u suradnji s Fakultetom organizacije i informatike Varaždin.

- Županija želi sudjelovati u ovoj obrazovnoj kampanji u različitim oblicima. Činjenica je da smo od društva koje je tražilo posao došli do velike potrebe za radnicima. Kod nas to nije slučaj, to se nije toliko odrazilo kod ovdje. U našoj županiji imamo 14 programa vezanih za cjeloživotno učenje - rekao je dožupan Paljak.

Potvrde su bile uručene i predavačicama Centra izvrsnosti za komunikaciju, koji je bio nositelj programa edukacije pod nazivom „Edukacija voditelja i mentora  darovitih učenika u Centrima izvrsnosti Varaždinske županije za sudjelovanje u postupku obrade potencijalno darovitih polaznika i rad s njima.

Komentari