ŽENSKI RUKOMETNI KLUB KOKA

Očekivani poraz ŽRK Koka protiv zagrebačke Lokomotive u 2. kolu 1. Hrvatske rukometne lige za žene

Objavljeno: 19.09.2018. 19:50

Zadnja izmjena: 19.09.2018. 22:07

U 2. kolu 1. Hrvatske rukometne lige za žene rukometašice ŽRK Koka nisu uspjele napraviti iznenađenje protiv zagrebačke Lokomotive.

Utakmica u Domu sportova završila je rezultatom 37:22 za domaće rukometašice. S obzirom na trenutnu tazliku u kvaliteti i snazi rukometašica teško je bilo i za očekivati nešto više od poraza. 

Igračice Lokomotive su od početka utakmice pokazale više želje te su u prvim minutama napravile osjetnu razliku. Do kraja poluvremena ta prednost je samo rasla i na odmor se otišlo s rezultatom 18:10. Drugo poluvrijeme u igri Varaždinki nije donijelo ništa novo te trener Vladimir Canjuga do kraja utakmice dao priliku svim igračicama. 
U strijelece su se upisale: Mrazović K. 9, Ćurić 4, Mrazović M. 3, Domjan i Papac 2, Bartolić i Rogina 1.

Trener Varaždinki Vladimir Canjuga uoči susreta bio je realan i izjavio da za njih prava sezona počinje tek 13. listopada. Naime sada je na redu reprezentativna pauza a u trećem kolu Koka igra protiv Podravke. Kako su Koprivničanke ove godine izborile i Ligu prvaka o njihovoj kvaliteti ne treba trošiti riječi. Tako da 13. listopada u utakmici sa Sesvetama očekujemo pravi početak prvenstva, a do tada se nadaju u klubu da će se i oporaviti ozlijeđene igračice.

Komentari