U susretu 19. kola Hrvatski telekom Prve lige Rijeka je na Rujevici pobijedila Varaždin rezultatom 3:1. Gol za Varaždince postiga je Glavica u 83. minuti iz jedanaesterca.

U posljednjoj utakmici u jesenskom dijelu prvestva Varaždin je gostovao kod ekipe Rijeke, koja je u usponu forme s novim trenerom i bori se za drugu poziciju na prvenstvenoj ljestvici. Takav je bio i odnos snaga na terenu i Riječani su došli uvodstvo već u 11. minuti golom Acostyja, nakon još jedne izgledne prilike. Tim rezultatom je i završeno prvo poluvrijeme ali na samom početku drugog domaćini povećavaju vodstvo. U 47. minuti Čolak je na asistenciju strijelca prvog gola povećao vodstvo Rijeke na 2:0. 

Utakmica je polagano išla svome kraju kada je u 82. minuti Glavica, koji je ušao kao joker s klupe u drugom dijelu, postigao gol iz jedanaesterca, nakon prekrašaja nad Mehdikhanija, za 2:1. Utakmica ulazi u napetu završnicu ali u prvoj minuti sučeve nadoknade Čolak postiže svoj drugi gol i Rijeka potvrđuje svoju pobjedu rezultatom 3:1.

Komentari

14.12.2019. 17:40h Zadnja izmjena: 14.12.2019. 17:47