PRIPREME GRK VARAŽDIN 1930

Očekuju se još dva pojačanja, cilj je biti u vrhu hrvatskog rukometa a pripremni turnir igra se u subotu u Graberju

Objavljeno: 07.08.2018. 12:05

Zadnja izmjena: 07.08.2018. 12:15

GRK Varaždin 1930 počeo je s pripremama za novu sezonu u Premijer ligi. Ponovo je cilj da ekipa bude u samom vrhu hrvatskog rukometa, u klubu se nadaju da će osvojiti prvo mjesto u Premijer ligi odnosno da će u doigravanju ući u Ligu za prvaka. Isto tako plasman u Final 4 Kupa te izboriti Europu i iduće godine.

- Ekipa trenira prijepodne na Slobodi kodnicijski dio priprema a poslijepodne u Areni, rekao je sportski direktor Alen Milak. -  Zbog EP od srijede ćemo trenirati u Graberju. U planu je devet treninga tjedno. U subotu imamo turnir s ekipama Vidovec i Bjelovar od 17 sati u Graberju, najavio je Milak. 

U ekipi za sljedeću sezonu su golmani Meštrić i Črnila te igrači Vidaček, Levak, Novak, Vrdoljak, Glavaš, Kaštelan i Marko Pedić pivot koji je došao iz Medveščaka dok se Špruk, juniorski treprezentacivac sutra pridružuje ekipi. Uz ove igrači seniorskoj ekipi su priključena i trinaestorica izlaznih kadeta koji su prošle godine zajedno s vršnjacima PPD Zagreba osvojili kadetsku ligu: Baranašić, Murk, Divjak, Puček, Vojnović, Budinski, Tači, Car, Kranjec, Vugrek, Žganec, Cerovečki i Artić. Oni će biti na raspolaganju prvoj ekipi ali će istovremeno igrati i drugu ligu.

- U pregovorima smo s još jednim pivotom a rezultate pregovora ćemo zanti krajem tjedna. Osim toga postoji mogućnost da nam se pridruži i još jedan U18 reprezentativac koji će nastupiti na predstojećem U18 EP u Varaždinu i Koprvinici. Što se ostalih pripremnih utakmica tiče bit će ih uobičajen broj, a dogovoreni protivnici su uz Vidovec i Bjelovar i Maribor te Ormož, uz još nekoliko slovenskih prvoligaša, dodao je Milak.

Stručni stožer za narednu sezonu vodit će trener Sinša Radujković, a njegovi pomoćnici su Vladimir Malner i Mario Posarić, dok je kondicjski trener Miljenko Vidović.

Prvi službeni susret GRK Varaždin 1930 igra 2. rujna u europskom EHF Kupu protiv ekipe CSA Steaua iz Bukurešta, dok se uzvrat tjedan dana kasnije.

Komentari