preseljenje

Od 20. svibnja dežurstvo Opće bolnice na novoj lokaciji

Objavljeno: 12.05.2017. 18:14

Zadnja izmjena: 12.05.2017. 19:29

Foto: Arhiva

Nakon 20. svibnja, ako se uputite na staru lokaciju u Zagrebačkoj, tamo više nećete moći primiti zdravstvenu pomoć. Nova lokacija biti će u zgradi Internističko pedijatrijskog paviljona Opće bolnice Varaždin na adresi Ivana Meštrovića bb.

Tako je župan Štromar istaknuo kako se time uspostavljaju novi odnosi koji će pacijentima u posebnom dežurstvu na jednom mjestu učiniti dostupnu dijagnostiku Opće bolnice Varaždin, a koja također ima organizirani rad tijekom subote, nedjelje i blagdana.

- "Drago mi je da će svim pacijentima biti omogućen pregled na jednome mjestu te da više neće morati odlaziti u Zagrebačku, pa nakon toga u Opću bolnicu i onda opet u Zagrebačku. Napomenimo kako, samom promjenom  lokacije svi pacijenti kojima je potrebna dijagnostika neće biti upućivani iz posebnog dežurstva u Opću bolnicu u hitne prijemne bolničke ambulante već će im se u posebnom dežurstvu pružiti  potrebna zdravstvena zaštita. Dakle,od 20. svibnja sve će imati na jednome mjestu te se time znatno podiže kvaliteta zdravstvene zaštite u našoj Županiji." - rekao je Štromar.

Komentari