coca-cola cup 2017.

Od sutra i u našoj županiji počinju kvalifikacijski turniri za najveći malonogometni turnir u zemlji

Objavljeno: 04.04.2017. 14:35

Zadnja izmjena: 04.04.2017. 14:37

Sutrašnjim kvalifikacijskim turnirom u Gornjem Knegincu započinju natjecanja na najvećem malonogometnom turniru u Hrvatskoj - Coca-Cola Cupu, koji već četvrtu godinu zaredom okuplja više od 30 tisuća igrača iz 65 gradova diljem Hrvatske.

Prijave su moguće za 2 dobne kategorije: od 12 do 15 godina starosti i od 16 do 18 godina starosti. Svaka ekipa može prijaviti maksimalno 10 igrača i voditelja, odnosno odraslu osobu u pratnji. Prijave su moguće do termina natjecanja u pojedinom gradu na: prijava.igremladih.org ili direktno kod koordinatora natjecanja u vašoj školi ili klubu. Moguće je prijaviti ekipu i na sam dan natjecanja na lokaciji turnira.

Turniri u našem kraju

Osim sutrašnjeg kvalifikacijskog turnira u OŠ Kneginec, u našoj će se županiji odigrati još 4 takva turnira:

  • Ivanec - 19.4. OŠ Ivanec
  • Novi Marof - 13.4. OŠ Novi Marof
  • Varaždin 1 - 18./19.4.
  • Varaždin 2 - 5.5. Graberje

Četiri polufinalne ekipe iz svakog grada plasirat će se na županijsko natjecanje koje će se održati u Varaždinu. Velika državna završnica turnira očekuje se i ove godine u Splitu, početkom kolovoza, u sklopu Sportskih igara mladih. Jedinstvena je to prilika za sve hrvatske školarce da provedu četiri nezaboravna dana na moru uz osiguran smještaj, prijevoz do Splita i transfer do natjecanja, sve uz nadzor organizatora.

Komentari