fb humanitarci varaždin

Od sutra u Varaždinu opet akcija 'Imaš jaknu viška - ostavi, treba ti jakna - uzmi'

Objavljeno: 05.12.2017. 08:33

Zadnja izmjena: 05.12.2017. 08:34

Ove godine Varaždinci imaju prilike po drugi put sudjelovati u humanitarnoj akciji čiji je cilj osigurati siromašnim osobama tople jakne za zimu. Akciju je prošle godine pokrenula udruga Portal dobrote iz Zagreba.

Varaždin opet sudjeluje, ove godine uz Zagreb i Zadar. Svi građani koji imaju zimsku jaknu, kapu, tople cipele, šal ili rukavice viška, a koji su spremni donirati ih onima koji nemaju dom i tople odjeće za zimu ili su u teškoj financijskoj situaciji te žive bez grijanja mogu se priključiti ovoj humanitarnoj inicijativi. Akcija počinje sutra u 9 ujutro i traje do 12. prosinca na Gradskoj tržnici u Varaždinu, gdje je organizirano prikupljanje navedenih stvari.

Oni koji žele mogu donijeti svoje donacije, a oni kojima trebaju jakne mogu ih osobno preuzeti na obilježenom sabirnom mjestu. Stvari koje se doniraju moraju biti čiste i u dobrom stanju, jer ih većina ljudi koji su u potrebi nemaju gdje oprati. Ako želite volontirati u ovoj akciji, javite se na Facebook stranicu FB humanitaraca Varaždin. Termini za sutrašnje okupljanje jesu od 9 do 12 i od 14 do 17 sati, a svi ostali će biti objavljeni ili na facebook stranici ili na webu FB humantiraca. Na kraju - humanitarci zahvaljuju gradonačelniku koji im je pribavio prostor za prikupljanje te Gradskoj tržnici Varaždin koja je prostor ustupila na korištenje.

Komentari