Odbojkaši Varaždina s trenerom Paunom u nove pobjede

Objavljeno: 07.09.2011. 13:26

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:10

Iako se šuškalo da će odbojkaše Varaždina preuzeti Leonard Barić, to se nije dogodilo. Novi trener odbojkaškog kluba Varaždin Volley je Tomo Paun.  Prije nove funkcije Paun je bio pomoćnik izbornika Leonarda Barića u muškoj hrvatskoj reprezentaciji te trogodišnji  asistent izbornika Miroslava Aksentijevića u ženskoj hrvatskoj vrsti.

Pripreme su Varaždincima počele prije tjedan dana, a  ekipa koja je prošle godine ispala u četvrtfinalu Hrvatskog prvenstva  ostala je na mladim momcima uz par iskusnijih igrača.

Ivan Kurteš otišao je u Mursku Sobotu, dok  je Mario Strelec prestao igrati. Jedini dolazak je onaj tehničara Sandra Veniera, juniorskog reprezentativca koji će se pripremama priključiti za tjedan dana.

Trener Paun ističe kako je ovo vrlo mlada ekipa, ali se nada sredini tablice.

- Varaždin je dva puta bio prvak države. Ove sezone moramo imati što više pobjeda. Cilj nam je da budemo u sredini tablice s težnjom prema gore. Ova ekipa je mlada i mora se dokazati - zaključio je trener Tomo Paun.

Prvenstvo Varaždincima počinje početkom listopada, a odbojkaši Varaždina prvo kolo igrat će protiv Daruvara na domaćem terenu.

Komentari