NOGOMETNI KLUB IVANČICA

Odličan nastup mladih Ivanečkih nogometaša na turniru u Slatini

Objavljeno: 25.02.2019. 10:56

Zadnja izmjena: 25.02.2019. 10:57

Na turniru u Slatini, selekcija U11 Škole nogometa NK Ivančica stigla do finala, uz četiri pobjede i jednim porazom. U finalu je ipak slavila domaća ekipa Slatine te je Ivančanima na kraju pripalo drugo mjesto.

U prvoj utakmici skupine odigrana je utakmica sa Čardom gdje je ostvarena prva pobjeda rezultatom 2:0 (strijelci: Pavlina i Kučej).

U drugoj utakmici skupine NK Ivančiva je poražena od ekipe Dravomlja tijesnim rezultatom 1:0.

U trećoj utakmici u skupini ostvarena je druga pobjeda nad ekipom Aluminisa rezultatom 3:0 (strijelci: Pavlina x2, Habek) koja im je omogućila plasman u četvrt finale.

U četvrt finalnoj utakmici Ivančani su pobijedili ekipu Zagorja rezultatom 1:0 (strijelac: Pavlina).

Nakon pobjede nad Zagorjem u polufinalu ostvarena je i četvrta pobjeda i to nad sjajnom ekipom Mure rezultatom 2:1 (strijelac: Pavlina x2).

U finalu je ipak slavila domaća ekipa Slatine rezultatom 2:0 i tako osvojila prvo mjesto, dok je ekipi NK Ivančica pripalo “utješno” drugo mjesto.

Na kraju turnira, uz dodjelu medalja ekipama i pojedincima, organizatori turnira odabrali su “reprezentaciju turnira” (šest najboljih pojedinaca iz različitih klubova koji su nastupili na turniru) gdje se našao i Dominik Pavlina iz NK Ivančica, koje je uz sjajnu igru postigao i šest golova.

Za NK Ivančicu su nastupili: Gašparić, Habek, Golub, Pavlina, Brežnjak, Kučej, Strelec, Mesec i Kunalić.

Trener: Dražen Belcar

 

Komentari