provedene sve mjere

Odlična suradnja Stožera civilne zaštite Varaždinskih Toplica s vatrogascima i volonterima

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 31.03.2020. 12:08

Zadnja izmjena: 31.03.2020. 12:09

Prema zaključcima Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske vezanih uz sprečavanje širenja koronavirusa i bolesti COVID-19, Stožer civilne zaštite, vatrogasci i volonteri na području Varaždinskih Toplica u odličnoj su koordinaciji te se sve zadane mjere i zadaci provode bez većih problema.

Nositelji provedbe aktivnosti mjera sprečavanja širenja koronavirusa te nadziranja poštivanja tih mjera su vatrogasci koji djeluju na topličkom području i svakodnevnim obilascima upozoravaju građane na potrebu poštivanja propisanih mjera.

Od kada su mjere stupile na snagu, vatrogasci su organizirali najmanje tri ophodnje dnevno, kako bi se što bolje nadzirala provedba mjera. U koordinaciji sa Stožerom civilne zaštite Grada Varaždinske Toplice, Gradskog društva Crvenog križa Novi Marof i brojnih topličkih volontera, vatrogasci su se uključili i u dostavu prehrambenih paketa potrebitim građanima, a dostava paketa krenula je u utorak.

„Samo svi zajedno možemo doprinijeti boljoj provedbi mjera i da ovaj period prebrodimo sa što manjim posljedicama, zato poručujemo da ostanete doma i dalje poštivate mjere za sprečavanje širenja korona virusa”, poručuju iz Grada Varaždinskih Toplica.

Komentari