prijava na natječaj

Odlukom Gradskog vijeća Varaždinske Toplice planiraju rekonstrukciju ceste u Hrastovcu Topličkom

Objavljeno: 22.11.2016. 17:44

Zadnja izmjena: 22.11.2016. 17:44

Foto: Grad Varaždinske Toplice

Na današnjoj hitno sazvanoj sjednici Gradsko vijeće Varaždinskih Toplica jednoglasno je prihvatilo Odluku o suglasnosti za provedbu ulaganja na području Grada za projekt 'Rekonstrukcija nerazvrstane ceste na području Hrastovca Topličkog'.

Sjednica je bila hitno sazvana iz razloga što je Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila natječaj na koji općine i gradovi mogu prijaviti projekte za rekonstrukciju nerazvrstanih cesta, te je potrebno što prije poslati projektnu dokumentaciju.

Kako bi povećali mogućnost dobivanja sredstava preko objavljenog natječaja Grad Varaždinske Toplice je na hitnoj sjednici prihvatio odluku jer je datum prijave na natječaj, pojašnjeno je na sjednici, od važnosti za uspjeh u dobivanju bespovratnih sredstava potpore koji iznose i do 100 posto predviđenih sredstava.

Grad Varaždinske Toplice ima pripremljenu projektnu dokumentaciju za uređenje i izgradnju nerazvrstane ceste na području naselja Hrastovec Toplički u duljini od 910 metara. Troškovi za rekonstrukciju, odnosno asfaltiranje spomenute nerazvrstane ceste iznose 770 tisuća kuna. Ukoliko projekt dobije 'zeleno svjetlo' njegova provedba je moguća do kraja iduće godine.

 

Komentari