BRDSKO BICIKLISTIČKI KLUB ASI

Održan 1. Varaždinski trail u sklopu kojeg je organizirana i Canicross utrka

Objavljeno: 18.09.2019. 09:06

Zadnja izmjena: 18.09.2019. 09:11

U organizaciji BBK ASI održan je 1. Varaždinski trail. Prava domaća utrka na relaciji Beretinec – Čevo – Beretinec.

Na taril utrci je sudjelovalo 105 natjecatelja koji su nastupali na četiri staze. Na utrci na 6 km najbolji su bili Zenil Vugrinec BSV Ludbreg, zatim Ivica Peršić TK Rudar Mursko Središće i treći Dražen Vrček, TK Marathon 95. U ženskoj konkurenciji prva je na cilj stigla Marija Vugrinec BSV Ludbreg, zatim Anica Sitar ind, te treća Michela Kovač TK Marathon 95.

U utrci na 24 km prvi je bio Dinko Solić AK Varaždin a drugi njegov klupski kolega Matija Zadravec, dok je treći u cilj ušao Nino Vinković SRD 315 Sjeverozapad. U ženskoj konkurenciji prva je bila Bojana Radovan ind, druga Sonja Kreč SRD 315 Sjeverozapad a treća Sara Rinkovec također iz varaždinskog SRD 315 Sjeverozapad.

U utrci Canicross, u kojoj trkač trči sa svojim psom, na 6 km najbrži je bio Patrik Županič Slovenija, drugi Mirko Perko Slovenija a treći Igor Vranković Canicross Hrvatska. U ženskoj konkurenciji najbrža je bila Irena Smojver Canicross Hrvatska, druga Jelena Slijepčević Canicross Hrvatska, dok je treća bila Sara Skok iz Slovenije.

Održana je i utrka djece na kojoj je pobijedila Bruna Barić, ispred lare Domislović i Mone Kolačko.

Komentari