u vatrogasnom domu družbinec

Održan maskenbal u organizaciji mladih HNS-a Petrijanec

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 15.02.2018. 19:59

Zadnja izmjena: 15.02.2018. 20:05

U petak je u vatrogasnom domu Družbinec održan treći po redu maskenbal u organizaciji Interesnog odbora Mladih HNS-a Petrijanec. Za dobar provod pobrinuo se popularan band "Luđaci".

Maskenbal je otvorio predsjednik Mladih HNS-a Petrijanec Marko Herceg.

-Već 3. godinu zaredom organiziramo ovaj maskenbal kako bi se družili sa mladima iz Općine Petrijanec. Zainteresiranost za maskenbal raste svake godine što nam je izuzetno drago.  Želim zahvaliti na podršci Podružnici HNS-a Petrijanec, te Mladima HNS-a Varaždinske županije. –istaknuo je Herceg.

Maskenbalu su se pridružili i članovi predsjedništva Mladih HNS-a Varaždinske županije, predsjednik županijske organizacije Mladih HNS-a Alen Grabar, novoizabrana predsjednica Ženske inicijative HNS-a Petrijanec Anita Videc, te predsjednik Podružnice HNS-a Petrijanec Ivica Rukelj.

- Drago mi je da su Mladi HNS-a prije 3 godine pokrenuli ovaj maskenbal, a intencija nam je da preraste u tradicionalni. Mladi HNS-a aktivno rade na terenu, od organiziranja sportskih događaja pa sve do neformalnih druženja, te su zapravo temeljni stup podružnice. Zajedno sa Podružnicom HNS-a Petrijanec kreiraju politike za boljitak svih stanovnika Općine. – rekao je Rukelj.

Komentari