tradicionalan prijem u skupštinskoj dvorani

U županiji održan prijem za gospodarstvenike, vjerske zajednice, predstavnike nacionalnih manjina i ravnatelje škola

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 20.12.2017. 19:20

Zadnja izmjena: 20.12.2017. 19:25

Već tradicionalno dužnosnici Varaždinske županije priredili su prijem za gospodarstvenike, predstavnike vjerskih zajednica, predstavnike nacionalnih manjina i ravnatelje škola te direktora javnih ustanova.

Tako su u Skupštinskoj dvorani Županijske palače prisutne goste i uzvanike najprije pozdravili posebna savjetnica župana Natalija Martinčević te zamjenik župana Varaždinske županije Tomislav Paljak. Prisutan je bio i zamjenik župana Robert Vugrin. Posebna savjetnica je izrazila zadovoljstvo velikim odazivom gostiju te je naznačila kako je interes Županije dobra i konstruktivna suradnja sa svima.Također je ukratko prezentirala sve pokrenute projekte u vrijednosti više od 200 milijuna kuna te najavila cijeli niz novih projekata.

- Iznimno mi je drago da smo danas domaćini nizu poduzetnika, gospodarstvenika, predstavnicima crkve, našim ravnateljima školskih ustanova. Sa svima njima njegujemo više nego dobre odnose i ja sam sigurna da ćemo slijedeće godine tu suradnju još više učvrstiti. Županija je na najboljem putu da postane perjanica države, naime pokrenuto niz projekata na mnogim područjima, od zdravstvu, preko školstva pa sve do ulaganja u komunalnu i cestovnu infrastrukturu. Naravno naši najveći partneri na putu uspjeha su svakako poduzetnici i gospodarstvenici koji su svojevrsna kičma  Varaždinske županije i mi im dajemo punu podršku u njihovome radu u razvoju. Dakle, krećemo se u jednome novome smjeru koji je vrlo dinamičan – rekla je posebna savjetnica Martinčević te svima zaželjela puno uspjeha, sreće, zdravlja i mira u nadolazećoj godini.

Druženju se nakon svečane sjednice na Geotehničkom fakultetu pridružio i župan Radimir Čačić koji je poručio kako Županija ostaje otvorena svima za suradnju i ostvarivanje dobrih projekata na korist svih građana.

Komentari