U općini Maruševec

Održana godišnja Skupština Udruge Gmajna iz Čalinca

Objavljeno: 26.02.2019. 09:59

Zadnja izmjena: 26.02.2019. 10:05

Redovita godišnja Skupština Udruge Gmajna održana je prošlog vikenda u prostorijama Doma kulture u Čalincu. Skupštini su prisustvovali i zamjenik načelnika Mario Klapša, predsjednik Općinskog vijeća Općine Maruševec Josip Špoljar te potpredsjednik OV Mario Možanić.

Nakon podnesenih financijskih i izvješća o radu Udruge za prethodnu, kao i plana rada za ovu godinu, predsjednik Udruge Miroslav Možanić naglasio je kako Udruga Gmajna iz mjeseca u mjesec broji sve više članova.

- Puno smo aktivnosti odradili prošle godine, od prve Biciklijade, Kestenijade, Odbojkaškog turnira pa do Ispraćaja stare godine. Za ovu smo godinu pripremili uz ove postojeće i neke nove aktivnosti, a jedna od kojih je Stolnoteniski turnir kojeg ćemo organizirati već idućeg mjeseca - najavio je Miroslav Možanić.

- Članovi Udruge Gmajna pokretači su mnogih društvenih događanja od samog osnivanja Udruge, pa čak i prije toga. Stoga je Općina Maruševec izrazito ponosna što na njezinom području djeluje udruga čiji se članovi redovito odazivaju na sve naše događaje, a osobno me najviše veseli što jedan dio tih događaja udruga i sama organizira što je pokazatelj da članovi znaju i žele uložiti svoje vrijeme na dobrobit šire zajednice. - rekao je zamjenik načelnika Mario Klapša.

Komentari