Povodom dana pobjede

Uz druženje i sportska takmičenja na Grebengradu obilježena 23. obljetnica Oluje

Objavljeno: 04.08.2018. 11:51

Zadnja izmjena: 04.08.2018. 12:19

Udruga Specijalne jedinice policije PU varaždinske "Roda" organizirala je proslavu povodom Dana pobjede i Domovinske zahvalnosti, Dana hrvatskih branitelja, te 23. obljetnice VRO "OLUJA" koja se održala jučer (3. kolovoza) na Grebengradu.

Ispred spomenika poginulim hrvatskim braniteljima položili su vijence i zapalili svijeće general i predsjednik Udruge Specijalne jedinice policije PU varaždinske „Roda“ Goran Mihalić, general Željko Dvekar koji je u ratu bio i jedan od zapovjednika 7. gardijske brigade, tajnik Udruge Specijalne jedinice policije PU varaždinske „Roda“ Ivo Loborec, te ratni pripadnici svih Udruga koje su proizašle iz Domovinskog rata, njihove obitelji i ostali gosti. Zajedno su odali počast svim poginulim hrvatskim braniteljima, nakon čega su održana i sportska takmičenja u malom nogometu, povlačenju užeta, odbojci na travi, pikadu i beli.
Također, Udruga Specijalne jedinice policije PU varaždinske „Roda“ i dalje će raditi na promicanju vrijednosti Domovinskog rata, brinuti o hrvatskim braniteljima kao i ratnim pripadnicima Specijalne policije i njihovim obiteljima.

Komentari