Članovi DVD-a Strmec Podravski održali su u subotu redovnu godišnju izvještajnu sjednicu Skupštine. Izvješće o radu društva podnio je zapovjednik DVD-a Mihael Šincek istaknuvši da su operativni članovi imali samo četiri intervencije u prošloj godini što je znak dobre protupožarne preventive ali i činjenice da u prosjeku svako treće domaćinstvo u Strmcu Podravskom ima barem jednog člana osposobljenog za neko vatrogasno zvanje.

U Radno voditeljstvo izabrane su Nataša Šincek, Martina Jarnec i Nikolina Telebar te Andreja Cerjan kao zapisničar dok su za ovjerovitelje zapisnika izabrani Tomislav Golubić i Stjepan Liber.

Članovi društva sudjelovali su na nekoliko natjecanja, pristupali su osposobljavanjima, proveli pregled hidranata i bunara a uz sve to pripremali se i za 80. godišnjicu osnutka DVD-a koja je svečano proslavljena 17.lipnja. Također cijelo vrijeme trajao je intenzivan angažman oko pronalaska i nabave novijeg vozila koje je konačno i nabavljeno na samom početku 2018.godine. 

Članovima DVD-a Strmec Podravski te njihovim gostima obratio se načelnik Općine Petrijanec Željko Posavec koji je istaknuo dobru suradnju vatrogasaca i Općine, zahvalio im se na sudjelovanju u svim manifestacijama na području općine te poželio uspjeh u daljnjem radu. U ime Vatrogasne zajednice općine Petrijanec pozdravio je zapovjednik David Lukaček koji je napomenuo zadovoljstvo radom društva ali i nabavkom novijeg vozila koje je neophodno za daljnji rad i razvoj društva.

Na kraju sjednice šestorici članova podijeljene su spomenice za deset godina rada u vatrogasnoj organizaciji pa su tako iste primili: Vlado Galeković, Tomislav Golubić, Tomica Jarnec, Robert Košutar, Nikola Kranjčić i Matija Pajan. Diplomu o stjecanju zvanja vatrogasac primio je Josip Jarnec dok su Krunoslav Martinčević, Anamarija Kišić i Nikolina Telebar primile diplome o stjecanju zvanja vatrogasac 1.klase. U DVD Strmec Podravski primljeno je i dvoje novih članova i to Petra Panić te Matija Golubić.

Komentari

13.03.2018. 16:23h Zadnja izmjena: 13.03.2018. 16:32